Brasilien

Brasilien

Brasilien är det femte största landet i världen, såväl till storlek som till befolkning. Brasilien har gemensam gräns till samtliga Sydamerikanska länder förutom Chile och Ecuador.

Här på landssidan finns nyheter, tips på relevanta länkar och kontaktuppgifter till våra representanter i landet.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Brasilien

Malin Håkansson Teles

Malin Håkansson Teles

SÃO PAULO

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Kom till Brasilien via ett internship på Assa Abloy 2010. Nu permanent bosatt i São Paulo sedan 2011. Kommunikationsansvarig på EGGS Design och har tidigare arbetat på kommunikationsbyrå samt på Ekornes och Norska Konsulatet i São Paulo. Gift med en brasilianare och vi har två gemensamma barn samt min mans barn från ett tidigare förhållande. Sitter i Svenska Handelskammarens styrelse och deltar ofta i deras events. Gillar naturen, kulturlivet, att träna samt umgås med familj och vänner.  
Peter Johansson

Peter Johansson

São Paolo

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Har bott i 12 år i Brasilien, (2019).  Kommer från Arboga och jobbar i nuläget som Sveriges vicekonsul i São Paolo, men har även jobbat på bland annat Handelskammaren.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Brasilien?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se