Nyhetsbrev

Vårt kostnadsfria nyhetsbrev utkommer varje månad och vänder sig till dig som arbetar, är medföljare, studerar eller av andra skäl bor utomlands. Men det passar även dig som är redo att flytta tillbaka till Sverige eller bara har ett generellt intresse för frågor som berör utlandssvenskar.

Här skriver vi om aktuella remisser och resolutioner, tipsar om intressanta händelser och ger dig inspiration så att du som ännu inte tagit steget ut i vida världen för att skaffa dig internationell erfarenhet och kompetens verkligen gör det.

Nyhetsbrevet distribueras via e-post i samarbete med Get A Newsletter till alla medlemmar och övriga som har som registrerat sig som mottagare. Det är fritt att sprida nyhetsbreven vidare.

Får du inte nyhetsbrevet? I så fall är det enkelt fixat, du anmäler dig bara här. Ibland händer det att nyhetsbrevet hamnar i spamfiltret. Ta då ett djupt andetag och flytta mejlet till inboxen. Att lägga till nyhetsbrevet som kontakt höjer sannolikheten att det hamnar rätt nästa gång. Det är det värt.

2020:

2019:

2018:

Vill du annonsera? Kontakta oss här!

Arkiv till vår tidigare tidning hittar du här.