Att ha korrekt information som man kan fatta beslut utifrån är viktigt, inte minst när man ska flytta utomlands eller återvända till Sverige. Vi lägger därför ner mycket tid på att leta upp och sammanställa relevant information för utlandssvenskar som vi löpande publicerar på vår webb, i sociala medier och i vårt månatliga nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som arbetar, är medföljande, studerar eller av andra skäl bor utomlands. Men det passar även dig som är redo att flytta tillbaka till Sverige eller bara har ett generellt intresse för frågor som berör utlandssvenskar.

Här skriver vi om aktuella remisser och resolutioner, lagförändringar och expertutlåtanden. Vi vill även inspirera fler till att ta steget ut i vida världen för att skaffa internationell erfarenhet och kompetens.

Nyhetsbrevet distribueras via e-post i samarbete med Get A Newsletter till alla medlemmar och övriga som har som registrerat sig som mottagare. Det är fritt att sprida nyhetsbreven vidare.

Får du inte nyhetsbrevet? I så fall är det enkelt fixat, du anmäler dig bara här. Ibland händer det att nyhetsbrevet hamnar i spamfiltret. Ta då ett djupt andetag och flytta mejlet till inboxen. Att lägga till nyhetsbrevet som kontakt höjer sannolikheten att det hamnar rätt nästa gång. Det är det värt.

2020

ARKIV

Vill du annonsera? Kontakta oss här!

Arkiv till vår tidigare tidning hittar du här.