Hjälp oss att inspirera, stötta och förändra

Du kan stödja vår verksamhet genom ett bidrag, en minnesgåva eller genom att testamentera till Svenskar i Världen. En sak är säker – ditt stöd kommer att göra skillnad för såväl dagens som morgondagens utlandssvenskar. 

Svenskar i Världen är en ideell organisation som verkar utan statligt stöd. Genom en gåva, liten som stor, hjälper du oss att…

…säkerställa att utlandssvenskarnas behov och perspektiv hörs och syns genom att Svenskar i Världen för dialoger med beslutsfattare och skapar opinion i frågor som berör utlandssvenskar.
…öka den internationella erfarenheten och kompetensen hos svenskar. Det i sin tur ökar attraktions- och konkurrenskraften för de enskilda individerna, men också för Sverige och svenska företag.
…stödja svenskar som är på väg att flytta utomlands, redan har etablerat sig i ett annat land och de som är på väg hem igen.

Så här stödjer du oss

Det finns ett antal betalningsmöjligheter. Välj den som passar dig. Glöm inte att ange namn och e-postadress.  

Svenskar i Världens bankuppgifter för internationella betalningar:
IBAN: SE7450000000052131001002
SWIFT: ESS ES ESS

Ge en minnesgåva eller testamentera

Det går självklart bra att hedra någon som stått dig nära genom att ge en minnesgåva. Var då tydlig med vilken person som du vill att minnesgåvan ska gälla.

Tänk gärna på Svenskar i Världen när du upprättar ditt testamente. Det är viktigt för oss att det blir som du önskar, så kontakta oss gärna för en dialog.

Tack på förhand! 

Oavsett storleken på din gåva publicerar vi ditt namn tillsammans med alla andra generösa givare här. Vill du vara anonym går det självklart bra.

Upp till 4 999 kr

Du som ger ett stöd upp till 4 999 kr får ett personligt tackmejl av generalsekreterare Cecilia Borglin.

5 000 – 9 999 kr

Du som ger ett stöd mellan 5 000-9 999 kr får ett personligt tackbrev av ordförande Louise Svanberg och vice ordförande Lennart Koskinen, samt en Svenskar i Världen-pin.

10 000 kr eller mer

Du som har möjlighet att ge 10 000 kr eller mer lyfts upp tillsammans med våra partner på startsidan under resten av året. Givetvis får du även ett personligt tackbrev av ordförande Louise Svanberg och vice ordförande Lennart Koskinen, samt en Svenskar i Världen-pin.