Ge ett bidrag till vårt arbete

Du kan stödja vår verksamhet genom ett bidrag, en minnesgåva eller genom att testamentera till Svenskar i Världen. En sak är säker – ditt stöd kommer att göra skillnad för såväl dagens som morgondagens utlandssvenskar. 

Det finns ett antal betalningsmöjligheter. Välj den som passar dig.

Betala direkt

Banköverföring

Internationella överföringar

Svenskar i Världens bankuppgifter:
IBAN: SE7450000000052131001002
SWIFT: ESS ES ESS

Ge en minnesgåva eller testamentera

Vill du hedra någon som stått dig nära genom att ge en minnesgåva? Ange tydligt vilken person som minnesgåvan avser.

Tänk gärna på Svenskar i Världen när du upprättar ditt testamente. Eftersom det är viktigt för oss att det blir exakt som du önskar är det bra om du tar kontakt med oss redan nu. Du når oss på 08-661 54 03 eller sviv@sviv.se.

Det här går din gåva till

Svenskar i Världen är en ideell organisation som arbetar till nytta för alla 660 000 utlandssvenskar. Genom en gåva, liten som stor, hjälper du oss att…

…säkerställa att utlandssvenskarnas behov och perspektiv hörs och syns genom att Svenskar i Världen för dialoger med beslutsfattare och skapar opinion i frågor som berör utlandssvenskar.

…öka den internationella erfarenheten och kompetensen hos svenskar. Det i sin tur ökar attraktions- och konkurrenskraften för de enskilda individerna, men också för Sverige.

…stödja svenskar som är på väg att flytta utomlands, redan har etablerat sig i ett annat land och de som är på väg hem igen.

Tack alla fantastiska givare!

Oavsett storleken på din gåva publicerar vi ditt namn tillsammans med alla andra generösa givare här. Vill du vara anonym går det självklart bra.

100 000 kr och uppåt

Barbro Osher
Christer Gardell
Ian H. Lundin
Louise Svanberg

Robert af Jochnick

“We have indeed supported SVIV in the past. My father was named ’International Swede of the Year’ in 1998 when his business was not doing so well, and this nomination gave him a big morale boost. I would gladly continue to support your organisation and I am willing to provide an annual grant of SEK 100,000 – for an indefinite period, as long as the organisation remains active.”

Ian H. Lundin

Jag är övertygad om att ni gör stora insatser för svenskar i världen och att det är en mycket viktig organisation.

Robert af Jochnick

50 000 kr – 99 999 kr

Marina Szugalski Klagsbrun & 
Harry Klagsbrun 

25 000 kr – 49 999 kr

Gunnar Gillberg

10 000 kr – 24 999 kr

Gary Baker
Inger & Tuve Johannesson 

Upp till 9 999 kr

Adrian Stymne