Att bli medlem

Vare sig du är på väg ut, bor utomlands eller ska flytta hem finns vi här för dig. Det innebär att vi dagligen kavlar upp ärmarna för att din utlandsupplevelse och återflytt ska bli så bra som möjlig.

Vi lyssnar, debatterar, agerar remissinstans och har regelbunden kontakt med UD och andra myndigheter för att få till lösningar som leder till en positiv förändring. Kort sagt så är vi utlandssvenskarnas röst i Sverige.

Förutom att du bidrar till att stärka vår röst – bara genom att vara medlem! – får du tillgång till våra duktiga representanter världen över som står redo att hjälpa dig med sin lokala kännedom och kunskap. Och du som flyttar hem kan kontakta vår hemvändargrupp som har egen erfarenhet av att ha bott utomlands och återvänt.

Du kommer även åt de låsta artiklarna på vår webb och när du behöver rådgivning finns våra experter där och delar mer sig av sin kunskap till rabatterat pris. Dessutom får du fina förmåner i form av rabatt på exempelvis försäkringar, flytt- och rekryteringstjänster. Du hittar alla medlemsförmåner här.

MEDLEMSAVGIFTER

Ett medlemskap gäller per kalenderår. Om du blir medlem efter den 1 november gäller din årsavgift till utgången av nästkommande år.

Individuellt medlemskap samt familj: 500 kr
Ungdom 26-30 år, födda 1994-1991: 250 kr
Ungdom <26 år, födda 1995 och framåt: kostnadsfritt (registrering behövs)
Anställd/medföljande till huvudpartner: kostnadsfritt (registrering behövs)
Anställd hos platinapartner: 250 kr
Anställd/medlem hos guld- eller silverpartner: 400 kr

För att bli medlem registrera dig här.

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du säga upp ditt medlemskap måste det göras skriftligen. Maila ditt namn och ditt medlemsnummer till ekonom@sviv.se för att säga upp medlemskapet.