Så här blir du medlem

Vare sig du är på väg ut, bor utomlands eller ska flytta hem finns det en mängd anledningar att bli medlem.

Som medlem får du delta i våra digitala seminarier, Livefika, där du kan ställa dina frågor direkt till myndigheter och experter. Du kommer åt de låsta artiklarna på vår webb som innehåller aktuell information från myndigheter och experter. När du behöver rådgivning finns våra advokater, jurister och psykologer där och delar med sig av sin kunskap till ett reducerat pris. Dessutom får du rabatt på bland annat försäkringar, begravnings-, flytt- och rekryteringstjänster.

Världen över står våra representanter redo med sina nätverk, erfarenhet och lokala expertis. De finns där för att hjälpa våra medlemmar oavsett om du redan bor i landet eller är på väg att flytta dit. Och du som flyttar hem kan kontakta vår Hemvändargrupp som har egen erfarenhet av att ha bott utomlands och återvänt.

Som medlem bidrar du till att stärka utlandssvenskarnas röst i Sverige. Vi lyfter utlandssvenskarnas behov och perspektiv i dialog med beslutsfattare och politiker. Vi kommer med förslag på lösningar som vi har tagit fram tillsammans med utlandssvenskar och experter. Dessutom är vi remissinstans i frågor som berör utlandssvenskar.

Du registrerar dig snabbt och enkelt här.

Medlemsavgifter

Att vara medlem i Svenskar i Världen kostar 500 kr och gäller för ett kalenderår. Det inkluderar dessutom alla som bor på samma adress. Tillhör du någon av våra partnerorganisationer eller är ungdom får du mellan 20 procent rabatt ända upp till kostnadsfritt medlemskap.

Om du blir medlem efter den 1 oktober gäller din årsavgift till utgången av nästkommande år.

Individuellt medlemskap samt familjemedlemskap: 500 kr
Ungdom 26-30 år (född 1997-1994): 250 kr
Ungdom <26 år (född 1998 och framåt): gratis (registrering behövs)
Anställd/medföljande till huvudpartner: gratis (registrering behövs)
Anställd hos platinapartner: 250 kr
Anställd/medlem hos guld- eller silverpartner: 400 kr

Du hittar alla medlemsförmåner här.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

Säga upp medlemskapet

För att säga upp ditt medlemskap mejlar du oss ditt namn och medlemsnummer. Hör av dig till ekonom@sviv.se.