SVIV-representant

Svenskar i Världen har ett nätverk bestående av engagerade representanter runt om i världen. Med lokal kunskap, nätverk och erfarenhet hjälper de medlemmar att snabbare komma in i det nya landet. När du väl är på väg hem finns de också där för att vägleda dig i frågor som är aktuella för hemvändande utlandssvenskar.

Hitta SVIV-representanter längst ner på sidan.

Bli SVIV-representant

Är du intresserad av att bli representant för Svenskar i Världen? Som representant är du Svenskar i Världens ansikte utåt, kansliets förlängda arm och medlemmarnas lokala kontaktperson. För att bli SVIV-representant bör du bo i det land och den stad du representerar.

Det finns tre olika roller som du kan ansöka om: regionrepresentant, representant och Sverigerepresentant. Samtliga roller är volontära.

För att läsa mer om rollerna och hur du ansöker, klicka här.

Medföljande hos våra huvudpartner

Bor du utomlands – eller är på väg utomlands – som medföljande? Om din partner är anställd hos någon av våra huvudpartner har vi ett extra intressant upplägg för dig som medföljande. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hitta SVIV-representant

Med hjälp av kartan kan du söka upp en representant i just det område som intresserar dig. Eller så väljer du specifikt land i listan nedan.