Internationell erfarenhet och kompetens ger karriärmöjligheter och konkurrenskraft för svenska företag och samhället i stort. Det är fundamentet för vår verksamhet.

Vi är utlandssvenskarnas röst i Sverige genom att vara remissinstans och bedriva opinionsbildning till nytta för de 660 000 svenskar som arbetar, studerar och bor utomlands, och sedan återvänder till Sverige.

Medlemskapet ger dig rabatt inom bland annat flytt, försäkring, juridik och skatterådgivning, men också på våra evenemang och böcker.

Som medlem kan du komma i kontakt med våra representanter världen över. De står redo med sina nätverk och lokalkännedom för att hjälpa dig att snabbt och smidigt etablera dig i landet. För den som flyttar hem igen finns det Sverigerepresentanter med egen erfarenhet av att ha bott utomlands och återvänt som kan ge råd och stöd.

Här nedan har vi samlat hörnstenarna för verksamheten

PRAKTISERA HOS OSS

Ambitiösa praktikanter kan vi aldrig få för många av. Kanske är du en av dem? Varje termin tar vi med öppen famn emot en eller flera praktikanter till vårt kansli i centrala Stockholm. Läs mer här.