Portugal

Portugal

Portugal är en republik på Iberiska halvön i sydvästra Europa.

Här på landssidan finns nyheter, tips på relevanta länkar och kontaktuppgifter till våra representanter i landet.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Som medlem får du (som inloggad) tillgång till våra tips på vad som är bra att veta när man bor i Portugal. Vårt ombud Jack Soifer ger tips på vad man ska tänka på när det gäller el, mobil och telekom, banker, fastighetsköp, vägtull och deklaration.
 

Representant i Portugal

Jack Soifer

Jack Soifer

Algarve

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Jack Soifer, ingenjör och konsult, tidigare ägare av det svenska företaget SWEDUC. Han har gjort 298 konsultjobb i 12 länder, i bl.a Ryssland, Kina, Portugal, Brasilien, Angola, och USA, för bl.a, Kentucky Fried Chicken, SIDA, UNESCO, IDB (Interamerikanska Utvecklingsbanken), under 40 år.
Luis Cardoso

Luis Cardoso

Algarve/Lagos

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Född i Lissabon men uppvuxen i Malmö. Bor i Portugal sedan 2008. Pratar flytande portugisiska, svenska, engelska och spanska. Egen företagare och konsult, äger ett Serviceföretag i Malmö LC Service & Renova Sverige AB sedan 25 år, och LC Consulting i Lagos/Portugal sedan 8 år tillbaka. Arbetat som lärare och tolk i Malmö.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Portugal?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se