Våra partner utgör ett viktigt nätverk för oss och för varandra. För oss är det viktigt att partnerskapet har ett tydligt värde för alla inblandade.

Stöd till medföljande – såväl svenska som internationella – inklusive kontakt med rekryterare, möjlighet att påverka vilka sakfrågor som ska drivas, utökat nätverk eller exponering av relevanta produkter och tjänster. Anledningarna till att vara en del av Svenskar i Världen är många. Multinationella bolag, enmansföretag, handelskammare eller klubbar. Vi kan erbjuda en partnernivå för alla behov.

Partnernivåer för olika behov

Våra partner berättar

Läs intervju med H&M:

Sonny Olsson, Manager of Global Mobility på H&M-gruppen

Läs intervju med Volvo Group:

Bart Geraads, Senior Vice President Compensation & Benefits på Volvokoncernen

Läs intervju med Ericsson:

Anki Ljung, Head of Talent Acquisition Sweden & Group Functions och Cecilia Calais, Head of Global International Mobility på Ericsson

Läs intervju med Atlas Copco:

Anette Spångberg, HR Manager Holding Nordic på Atlas Copco

Villig att ge ett extra stöd?

Under åren har många privatpersoner och företag bidragit med finansiell hjälp till verksamheten. Ett fortsatt stöd möjliggör fler initiativ både vad gäller vårt stöd till utlandssvenskar rent praktiskt men också rörande vårt påverkansarbete. Kan du tänka dig att bidra? Hör i så fall gärna av dig till oss.

Guldmedlemmar

Ständiga medlemmar

Partnerlogga

Alla partner har möjlighet att använda vår partnerlogga. Den finns tillgänglig som vektorfiler i PDF och som PNG, vilket ger flexibilitet för webb, video, tryck och i stort sett allt man kan hitta på.

Intresserad av att bli partner?
Kontakta oss här så berättar vi mer!