Detta är vår högsta partnernivå. Företagens medföljande får ta del av våra olika program som ger dem möjlighet att i egen takt och omfattning ta sig an utvecklande och stimulerande uppdrag samtidigt som de skaffar sig ett professionellt nätverk. Dessutom kan vi sätta dem i kontakt med rekryterare på bland andra Novare i samband med hemflytten.

Hos vissa företag är behovet av kompetensförsörjning så pass omfattande att även utländsk kompetens måste till. Vi har därför även ett program för internationella medföljande i Sverige som ger nätverk och sysselsättning motsvarande det vi kan erbjuda svenska medföljande utomlands. Kontakta oss så berättar vi mer.

Samtliga anställda får kostnadsfritt medlemskap hos oss och kan därmed utnyttja våra olika medlemsförmåner.

Våra fantastiska huvudpartner är idag Volvo Group, Medicover, H&M, Essity, SEB, Handelsbanken och Atlas Copco.

 

 

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrusning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

Webb: www.atlascopco.se
Twitter: @AtlasCopcoGroup
Facebook: atlascopcosverige 

Läs intervju med Anette Spångberg, HR Manager på Holding Nordic

 

Essity är ett globalt hygien- och hälsobolag med huvudkontor i Stockholm. Företaget tillverkar bland annat mensskydd, barnblöjor, mjukpapper och inkontinensskydd. Deras hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljningen sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken som Libero och Libresse. Essity har cirka 47 000 medarbetare.

Webb: www.essity.com
Twitter: @essity
Facebook: Essity

Läs intervju med Paula Gustafsson, Director Mobility på Essity

 

Handelsbanken har ett rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. De har ett decentraliserat arbetssätt med stark lokal förankring. Grundades 1871 och har i dag drygt 12 000 medarbetare varav 40 procent är anställda utanför Sverige. 

Webb: www.handelsbanken.se
Twitter: @handelsbanken
Facebook: Handelsbanken

 

H & M Hennes & Mauritz AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm. Företagets affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris. I koncernen ingår förutom H&M, varumärkena COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, & Other Stories samt H&M Home. I dag ingår mer än 3 600 butiker på 58 marknader.

Webb: www.hm.com
Twitter: @hm
Facebook: hmsverige

Lediga jobb hos H&M

Läs intervju med Sonny Olsson, Manager of Global Mobility på H&M-gruppen

 

Medicover  är en ledande leverantör av diagnostik och vårdtjänster med huvudsaklig verksamhet i Central- och Östeuropa. Företaget grundades 1995, är noterat på Nasdaq Stockholm och har cirka 21 000 medarbetare.

Webb: www.medicover.com
LinkedIn: Medicover
Facebook: @letsmedicover

Läs intervju med Fredrik Rågmark, VD på Medicover

SEB  är Nordens ledande företagsbank. I Sverige och Baltikum erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har deras verksamhet starkt fokus på ett fullservice erbjudande till företagskunder och institutionella kunder.

Webb: sebgroup.com
Twitter: @sebsverige
Facebook: sebsverige

Lediga jobb hos SEB Group

 

Volvo Group är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. De tillhandahåller också kompletta finansiella tjänster och service. Volvo Group, med huvudkontor i Göteborg, sysselsätter cirka 100 000 personer, har produktionsanläggningar i 18 länder och försäljning i mer än 190 marknader. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Webb: www.volvogroup.se
Twitter: @VolvoGroup
Facebook: Volvogroup

Lediga jobb hos Volvo

Läs intervju med Bart Geraads, Senior Vice President Compensation & Benefits på Volvo Group.

Läs intervju med Diana Niu, Executive Vice President Human Resources på Volvoconcernen

 

Intresserad att bli huvudpartner?
Kontakta oss här så berättar vi mer.