Annonsförsäljare sökes

Svenskar i Världen söker nu en annonsförsäljare som på deltid ska sälja annonsutrymme i vårt nyhetsbrev (10 nummer per år) samt på vår webbplats www.sviv.se. Du kommer att stärka relationen till befintliga och till nya kunder, och säkerställa deras långsiktiga annonsering hos oss. I arbetet ingår att sälja in annonserna samt banners, säkerställa att materialet är korrekt och att genomföra annonsmätningar.

Vår webbplats görs i WordPress, och våra nyhetsbrev skapas och distribueras via Get A Newsletter, varför det är en fördel om du är bekant med dessa plattformar. Det är även en fördel om du känner dig komfortabel med Revives annonsverktyg AdServer samt statistikverktyget Google Analytics, men det är inte ett krav.

För att du ska trivas och lyckas med uppdraget tror vi att du är en driven och målinriktad säljare som gillar utmaningen i att jobba mot ”deadlines” och uppsatta mål. Du bör även ha bra självdisciplin och kunna arbeta ensam, eftersom du kommer utföra ditt arbete hemifrån/på distans. För att kunna attrahera annonsörer som vill nå ut till utlandssvenskarna bör du vara en god kommunikatör och kreativ i tanken när det gäller kundnytta. Meriterande är om du har bott utomlands och är hemvändare.

 

Om Svenskar i Världen

Svenskar i Världen är en ideell, oberoende organisation som sedan 1938 verkar för utlandssvenskarnas bästa genom att bevaka, informera och påverka. Vi har en unik roll som representant för de drygt 660 000 svenskarna som arbetar, studerar eller av andra skäl bor utomlands, samt de ytterligare hundratusentals som har bott eller kommer att bo utomlands.

 

Villkor

Arbetstiden är deltid (20% eller motsvarande en dag per vecka)

Arbetet sker hemifrån/distansarbete (vårt lilla kansli finns i Näringslivets Hus på Storgatan 19 i Stockholm).

Vi ser helst att du har eget företag med F-skattsedel och är bosatt i Stockholmsregionen.

 

Kontaktuppgifter

För vidare information, kontakta Marika Tornberg på 08-6615010 alternativt marika@sviv.se. Ansökan (märkt ”Annonsförsäljare SVIV”) skickas senast 22 februari till annons@sviv.se. Uppdraget kan komma att tillsättas innan utsatt datum.

 

Besök gärna https://www.sviv.se/annonsering/ för att se information om annonsering hos oss.