Mexiko

Mexiko

Mexiko, officiellt benämnt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika.

Här på landssidan finns nyheter och tips på relevanta länkar.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Mexiko

Pontus Wallenborg

Pontus Wallenborg

Mexico City

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

I grunden språkintresserad jurist och ekonom som kom till Mexiko City 2007 i och med en praktiktjänst vid Sveriges ambassad. Är bland annat ansvarig för utbildningen i svenska vid universitetet Tec de Monterrey, och forskar om tillämpad lingvistik. Driver också en NGO som räddar gatuhundar och andra djur.
Sari Araujo Parkkinen

Sari Araujo Parkkinen

Playa del Carmen

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Jag är ursprungligen från Göteborg och har bott 8 år i Mexiko. Hamnade här efter att ha jobbat inom turism både utomlands och i Sverige. Idag har jag en restaurang på Isla Holbox och har byggt upp lägenheter som jag hyr ut. Har erfarenhet av att driva företag och mycket vana inom att kontraktera inom olika områden. Jag har en 5-årig son som föddes här. Jag har service i blodet och ser fram emot att kunna bidra om Svenskar i Världens representant i Mexiko och hjälpa andra som har frågor om att bo eller arbeta i Mexiko.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Mexiko?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se