Socialdemokraterna svarar på 10 frågor

Inför riksdagsvalet har Svenskar i Världen ställt tio frågor till samtliga riksdagspartier. Frågorna berör områden som är viktiga för utlandssvenskarnas liv och vardag, såsom uppehållstillstånd för medföljande partner, särskild valkrets för utlandssvenskar och behov av fler utlandsmyndigheter och längre giltighetstid på passen.   

Här har vi sammanställt Socialdemokraternas svar på de tio frågorna. Är du intresserad av att ta del av mer innehåll från Socialdemokraterna kan du även se Svenskar i Världens intervju med utrikesminister Ann Linde där hon besvarar utlandssvenskarnas frågor.  

Logga in för att läsa hela inlägget.

Är du inte medlem? Du blir det enkelt här.

Livefika Valspecial med utrikesminister Ann Linde

Här kan du se vår intervju med Socialdemokraternas Ann Linde när hon svarar på utlandssvenskarnas frågor.