Centerpartiet svarar på 10 frågor som berör utlandssvenskar

Inför riksdagsvalet har Svenskar i Världen ställt tio frågor till samtliga riksdagspartier. Frågorna berör områden som är viktiga för utlandssvenskarnas liv och vardag, såsom uppehållstillstånd för medföljande partner, särskild valkrets för utlandssvenskar och behov av fler utlandsmyndigheter och längre giltighetstid på passen.   

Här har vi sammanställt Centerpartiets svar på de tio frågorna. Är du intresserad av att ta del av mer innehåll från Centerpartiet kan du även se Svenskar i Världens intervju med Annie Lööf där hon besvarar utlandssvenskarnas frågor.  

Logga in för att läsa hela inlägget.

Är du inte medlem? Du blir det enkelt här.

Livefika Valspecial med Annie Lööf

Här kan du se vår intervju med Centerpartiets partiledare Annie Lööf när hon svarar på utlandssvenskarnas frågor.