Sverigedemokraterna svarar på 10 frågor som berör utlandssvenskar

Svenskar i Världen har som målsättning att fler utlandssvenskar ska rösta i riksdagsvalet 2022. För att öka intresset och göra det enklare att rösta har vi ställt tio frågor som är viktiga för utlandssvenskar till samtliga riksdagspartier. Frågeformuläret innehåller ämnen som uppehållstillstånd för medföljande partner, sänkning av SINK och e-röstning.  

I detta inlägg har vi sammanställt Sverigedemokraternas svar på de tio frågorna. Är du intresserad av att ta del av mer innehåll från Sverigedemokraterna kan du även se Svenskar i Världens intervju med partiledaren Jimmie Åkesson där han över besvarar utlandssvenskarnas frågor.  

Logga in för att läsa hela inlägget.

Är du inte medlem? Du blir det enkelt här.

Livefika Valspecial med Jimmie Åkesson

Här kan du se vår intervju med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson när han svarar på utlandssvenskarnas frågor.