Kristdemokraterna svarar på 10 frågor som berör utlandssvenskar

För att öka intresset för valet och göra det enklare att rösta har vi ställt tio frågor som är viktiga för utlandssvenskar till samtliga riksdagspartier. Frågorna spänner mellan ämnen som uppehållstillstånd för medföljande partner till passens giltighetstid, sänkning av SINK och e-röstning.  

I detta inlägg har vi sammanställt Kristdemokraternas svar på de tio frågorna. Är du intresserad av att ta del av mer innehåll från Kristdemokraterna kan du även se Svenskar i Världens intervju med Kristdemokraternas gruppledare i riksdagen, Andreas Carlson där han över besvarar utlandssvenskarnas frågor.  

Logga in för att läsa hela inlägget.

Är du inte medlem? Du blir det enkelt här.

Livefika Valspecial med Andreas Carlson (KD)

Här kan du se vår intervju med Kristdemokraternas gruppledare i riksdagen, Andreas Carlson när han svarar på utlandssvenskarnas frågor.