En investering för din karriär

Du som är medlem får 15% i rabatt på utvalda kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR hos Påhlmans Handelsinstitut.

Påhlmans, som grundades 1881 är ett av Sveriges mest välrenommerade och populära utbildningsinstitut som sedan starten har hjälpt mer än 300 000 personer att bli anställningsbara, byta yrke och komma vidare i sina karriärer.

Du kan studera yrkesinriktade kurser och utbildningar online – du väljer startdatum samt har friheten att studera när och var du vill. Inom två arbetsdagar efter din anmälan kan du starta dina onlinestudier. Påhlmans onlinelärare loggar in minst en gång per vardag på er gemensamma onlineplattform och supportar dig med en professionell pedagogik. Påhlmans erbjuder även studier i klassrum på Hagagatan 23 A nära Odenplan i Stockholm.

Samtliga lärare är yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Undervisningen består alltså av kunskaper som efterfrågas av näringslivet då Påhlmans för en ständig dialog med aktiva företag i branschen och är noga med rekryteringen av lärare.

#sattfartpåkarriärersedan1881

Logga in för att se hur du kommer åt denna förmån.