#standwithukraine

Drygt 18 miljoner européer bor i ett annat land än sitt hemland. När deras rättigheter och friheter äventyras har de svårt att göra sig hörda. Medier spelar en viktig roll för att lyfta deras talan. Europeans Throughout The World, ETTW, arrangerar nu ett evenemang i frågan där mediers roll ska diskuteras.

Svenskar i Världen är medlem i den europeiska samarbetsorganisationen Europeans Throughout the World, ETTW. Nu arrangerar ETTW ett digitalt evenemang på temat ”Diaspora-friendly media policy and practice”.

En punkt på agendan håller Ukrainian Think Tanks Liaison Office in Brussels i. Det kommer att handla om vilken roll har medierna i och utanför Ukraina och hur man bekämpar desinformation på bästa sätt.

Välkommen att delta!

Datum: 18 mars
Tid: 10.00-14.00 (UTC+1)
För mer information och anmälan: ej.uz/ETTWmedia1803
Facebook: https://fb.me/e/32dTXeUxU 

Läs mer om