Föreningen Svenskar i Världen besöker Cypern!

Föreningen Svenskar i Världens generalsekreterare Karin Ehnbom-Palmquist besöker Cypern den 26 februari till den 5 mars. Besöket går till både Nicosia och Limassol och inkluderar möten med svenskar bosatta på Cypern liksom framträdanden på Nordic Fair Nicosia. Läs mer för att se det fullständiga programmet för besöket.

Generalsekreterare Karin Ehnbom-Palmquist kommer under resan först besöka Nicosia där den svenska ambassaden tar emot den 26 februari. Hon kommer också göra framträdanden på

The Nordic Crafts and Trade Fair, Nicosia

    * lördag 27 februari kl.16.30, Amathusia
    * söndag 28 februari kl. 12.30, Amathusia

Därefter åker generalsekreteraren till Cyperns andra största stad Limassol och besöker Pafos (2 mars), Vuoni (3 mars) och Aya Napa (5 mars) där hon kommer luncha med svenskar boende på Cypern, möta SVIV-ombud och kyrkoherden från Svenska kyrkan.

Maila svenskar.i.varlden@sviv.se för mer information.