Deklarationsseminarium gällande USA i Stockholm

8 september anordnas ett amerikanskt deklarationsseminarium i Stockholm. Det är till för privatpersoner som är skyldiga att deklarera i USA men som numer är bosatta i Sverige. Seminariet är gratis och du anmäler dig senast den 30 augusti.

Många före detta utlandssvenskar som har arbetat i USA och fortfarande innehar grönt kort eller amerikanskt medborgarskap) behöver fortfarande deklarerar i USA. Individer som har ansökt om anstånd har fram till den 15 oktober på sig att lämna sin deklaration.

 

Med anledning av detta arrangerar Price Waterhouse Coopers ett seminarium kring temat. Det är gratis och information om vad som kommer tas upp och hur man anmäler sig finns på nedanstående länk. Sista anmälningsdag är den 30 augusti. 

 

Mer information samt anmälan