Universal Telecom

Universal TelecomHemtelefoni med ett svenskt nummer i utlandet

Ring för 0 kr/min till alla fasta nät i Sverige! Dessutom ringer nära och kära på hemmaplan dig för lokal taxa!

Universal Telecom erbjuder i samarbete med SVIV, bredbandstelefoni för endast 25 kr/månad! Det fungerar precis som traditionell hemtelefoni men med en skillnad, abonnemanget är kostnadsfritt flyttbart till utlandet, du behöver bara en bredbandsuppkoppling.

Glöm allt trassel med headset och dåliga förbindelser. Nu har du som SVIV-medlem möjlighet att ringa för lokalkostnad hem till Sverige, oavsett var i världen du befinner dig. Adaptern du behöver för att kunna använda tjänsten, lånas kostnadsfritt av Universal *. Du väljer själv nummer, riktnummer och en av våra sex olika samtalsprislistor. När du sedan flyttar till en annan plats i världen tar du bara med dig din telefoniadapter och ringer med samma nummer och för samma priser.

Är ni fler som delar på en bostad men vill ha separata telefonräkningar kan ni koppla in två abonnemang på samma utrustning för 2 x 25 kr/månad.

Svenskt hemnummer i mobilen? Ladda ner och installera en mjukvarutelefon på din mobil och använd vår tjänst mobilt också. På så sätt kan du alltid svara. Oavsett var du är, är du alltid hemma.

Läs mer på vår hemsida: Universal

För att anmäla dig eller ställa fler frågor om erbjudandet kontaktar du oss på:
Tfn: 0771-85 00 00 E-post: info@universal.se

* Endast porto och frakt tillkommer