Väl värt att bli medlem hos oss!

Förutom att vara med och stötta Svenskar i Världens viktiga påverkansarbete får du många och fina förmåner som medlem. Dessutom fyller vi kontinuerligt på med nya erbjudanden.

Som medlem får du tillgång till alla låsta artiklar, får möjlighet att ställa frågor till experter på våra Livefikor och kan få hjälp och stöd av över hundra representanter världen över. Som om inte det räcker har Svenskar i Världen en mängd samarbetspartner som har fina erbjudanden till alla medlemmar.

Här har du några exempel:

  • Grant Thornton kan hjälpa dig med skatte- och socialförsäkringsfrågor. Förmånen du får hos dem är att du får de första 15 minuterna gratis och sedan får du 10% rabatt på det totala arvodet. Du kan läsa mer om dem och deras förmåner här.
  • Fonus är Sveriges största begravningsbyrå. Tillsammans med Familjens Jurist stödjer de människor i beslut som rör livets stora frågor. Fonus och Familjens Jurist har unik kompetens och internationellt nätverk när det gäller begravningar och juridik. En av flera förmåner Fonus erbjuder är 2 000 kr avdrag på gravsten för minst 14 000 kr. Du kan läsa mer om förmånerna här.
  • Mind Sverige är en mottagning som arbetar med att förbättra det psykiska välmåendet. De tar emot barn, vuxna, familjer och par, men vänder sig även till medarbetare och chefer på företag. De erbjuder en fysisk eller digital session på 50 minuter kostar 1 350 kr, samt ett paket med tre sessioner kostar 3 900 kr. Din förmån hos Mind Sverige är 10% rabatt på ovanstående priser. Du kan läsa mer om din förmån här.
  • Med huvudkontor i Sverige, är Alfa Mobility den största skandinaviska leverantören av flytt- och relocationtjänster. Deras kunder består av privatpersoner, företag och partners och de erbjuder tjänster inom Immigration och Visa, Relocation, Mobility och Internationell flytt. Din förmån hos Alfa Mobility är 10% rabatt på deras tjänster. Du kan läsa mer om din förmån här.

Detta var bara ett litet urval av alla fina medlemsförmåner. Resten hittar du här.

Om du ännu inte blivit medlem kan du enkelt bli det här.

Välkommen till Svenskar i Världen!