Länkarna klara till arbetsgrupperna 

Att delta i arbetsgrupperna på Utlandssvenskarnas parlament är en exklusiv förmån för medlemmar och partner. Passa på att bidra med dina erfarenheter och lyssna in experternas inspel.  

Sex arbetsgrupper kommer att sammantaget diskutera 15 sakfrågor på Utlandssvenskarnas parlament. Alla medlemmar och partner är välkomna att delta. Här kan du bidra med dina erfarenheter och komma med förslag på lösningar i några av de frågor som påverkar utlandssvenskarnas liv och vardag. Diskussionerna utgår från de framtagna resolutionerna.  

I varje arbetsgrupp deltar även ett antal experter för att bidra med fakta och perspektiv. De lösningsförslag som diskuteras i arbetsgrupperna kommer sedan att trycktestas på eftermiddagens politikerpanel. Läs mer om arbetsgrupperna och dess resolutioner här.  

Du kan anmäla dig till flera arbetsgrupper. Samtliga startar klockan 11.30 och pågår till 13.00.    

Logga in för att komma åt Zoomlänkarna. Ännu inte medlem? Det fixar du enkelt här

foto: Canva