Lokal klubb eller globalt företag – finns fördelar för alla partner

Volvo Group, Svenska Handelskammaren i Japan och Svenska skolan i Barcelona har minst en sak gemensamt. De är tillsammans med drygt 40 företag, organisationer, klubbar och föreningar partner till Svenskar i Världen. 

Tillgång till våra medföljandeprogram som ger både svenska och internationella medföljande en möjlighet att utveckla egna professionella nätverk samtidigt som de skaffar sig nya meriter och får stöd att ta sig in på den svenska arbetsmarknaden är bara ett av våra många partnererbjudanden.  

Synlighet i vårt nyhetsbrev som går ut till drygt 20 000 mottagare, möjlighet att påverka vilka sakfrågor vi ska driva, utökat nätverk eller exponering av relevanta produkter och tjänster är några andra fördelar. Liksom access till våra Livefikor där ni i direktsändning kan ställa era frågor till advokatbyråer, skattejurister, migrations- och rekryteringsexperter och bostadsmäklare med flera. Och i samband med våra evenemang kan vi erbjuda både synlighet och rabatter. Kanske tog även ni chansen och deltog på vårt ledarskapsseminarium i fjol där ytterst namnkunniga profiler bidrog med sina erfarenheter?  

Kort sagt, anledningarna till att vara partner till Svenskar i Världen är många. Målet är att erbjuda partnernivåer som passar alla företag, organisationer, föreningar och klubbar utifrån önskat engagemang, tillgång till tjänster och synlighet.  

Beroende på partnernivå får de anställda rabatterat eller till och med gratis medlemskap i Svenskar i Världen och kan därmed nyttja alla medlemsförmåner

Läs mer om våra olika partnernivåer här.  

Vill du veta med om vad ett partnerskap skulle innebära för er? Kontakta då generalsekreterare Cecilia Borglin på cecilia@sviv.se. 

Foto: Pexels