Välkommen till Livefika Valspecial med utrikesminister Ann Linde (S)

Under 30 minuter kommer utrikesminister Ann Linde (S) att delta i vår intervjuserie Livefika Valspecial. Ann Linde kommer att besvara frågor som är viktiga för utlandssvenskarna. Livefika Valspecial är ett unikt forum i den svenska valdebatten eftersom utlandssvenskarnas frågor inte brukar lyftas i övriga debattforum. Vilka frågor det blir, ja det har våra medlemmar bestämt.

Livefika Valspecial körs över Zoom. För att anmäla dig, klicka här.

Datum: 1 juni
Tid: 11.30 svensk tid

LIVEFIKA VALSPECIAL MED ÖVRIGA PARTIER

Under våren har vi anordnat intervjuer med samtliga riksdagspartier. Vi har samtalat med Ulf Kristersson (M), Jimmie Åkesson (SD), Per Bolund (MP), Andreas Carlson (KD), Annie Lööf (C), Ali Esbati (V) och Joar Forssell (L). Missade någon? Ingen fara, intervjuerna finns att se i efterhand här.   

Vill du veta mer om vårt arbete inför valet? Klicka dig vidare till vår valsida här.