Välkommen till Livefika Valspecial med Ali Esbati (V)

Under 30 minuter kommer Vänsterpartiets riksdagsledamot och ekonomisk-politiska talesperson Ali Esbati att besvara frågor som är viktiga för utlandssvenskarna. Livefika Valspecial blir därmed ett unikt forum i den svenska valdebatten eftersom dessa frågor inte brukar lyftas i övriga debattforum. Vilka frågor det blir, ja det har våra medlemmar bestämt.

Livefika Valspecial körs över Zoom.

Datum: 12 maj
Tid: 14.00-14.30 svensk tid

Klicka här för att anmäla dig

Livefika Valspecial med övriga partier

Självklart kommer vi ha Livefika Valspecial med samtliga riksdagspartier. Vi har till och med redan hunnit anordna Livefika Valspecial med Ulf Kristersson (M), Jimmie Åkesson (SD) och Per Bolund (MP). Missade du att delta på dessa? Ingen fara, intervjuerna finns att se i efterhand här.   

Missa heller inte kommande intervjuer i maj:

Annie Lööf (C) den 5 maj kl. 14.00 svensk tid

Johan Pehrsson (L) den 9 maj kl. 13.00 svensk tid.

Socialdemokraterna: TBD

Vill du veta mer om vårt arbete inför valet? Klicka dig vidare till vår valsida här.