Turkiet

Turkiet

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett eurasiskt land som sträcker sig över halvön Anatolien i sydvästra Asien och Östra Thrakien på Balkanhalvön i sydöstra Europa.

Här på landssidan finns nyheter, tips på relevanta länkar och kontaktuppgifter till våra representanter i landet.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Turkiet

Nils af Winklerfelt

Nils af Winklerfelt

Istanbul, Turkiet

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Jag har bott och verkat i många länder och nu har jag Istanbul som bas för min verksamhet sedan våren 2014 med en del andra bosättningar som t.ex. Thessaloniki, Grekland med flera. Är en utpräglad nätverksbyggare med fokus på miljön genom att sprida Svensk Miljöteknik runt om vi världen genom NxNANO .one. och NxES Africa. Driver egna små nätverk som Scandinavian Business in Turkey och Grece på Facebook för att lära känna de Svenskar eller Nordbor som bor och verkar i Turkiet och i Grekland och jag ser att nätverken skapar både jobb och nya vänner. Att vara en kontaktperson för SVIV i Istanbul ser jag som ära och ett viktigt påverkansarbete för oss som bor och verkar utomlands.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Turkiet?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se