Turkiet

Turkiet

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett eurasiskt land som sträcker sig över halvön Anatolien i sydvästra Asien och Östra Thrakien på Balkanhalvön i sydöstra Europa.

Här på landssidan finns nyheter, tips på relevanta länkar och kontaktuppgifter till våra representanter i landet.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Turkiet

Nils af Winklerfelt

Nils af Winklerfelt

Istanbul

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Jag har bott och verkat i många länder och nu har jag Istanbul som bas för min verksamhet sedan 2014. Är en utpräglad nätverksbyggare med fokus på miljön genom att sprida Svensk Miljöteknik runt om vi världen genom Energeco.se samt Fivav.org. Driver egna små nätverk som Scandinavian Business in Turkey på Facebook för att lära känna de Svenskar eller Nordbor som bor och verkar i Istanbul och jag ser att nätverken skapar både jobb och nya vänner. Att vara en kontaktperson för SVIV i Istanbul ser jag som ära och jag kommer att försöka öka både medlemsbasen som aktiviteter lokalt i Istanbul. Det gör jag genom att sprida SVIV genom mina kontaktnät. Jag tror på mänskliga möten i alla dess former men fysiska möten är bäst om resultatet ger det mervärde alla söker för att investera och prioritera mötet.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Turkiet?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se