Nederländerna

Nederländerna

Nederländerna, formellt Konungariket Nederländerna, är ett land i Västeuropa. Landet gränsar till Nordsjön i norr och väster, Belgien i söder och Tyskland i öster. Till Nederländerna hör även kommunerna Bonaire, Saba och Sint Eustatius i Karibien.

Här på landssidan finns nyheter, tips på relevanta länkar och kontaktuppgifter till våra representanter i landet.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Nederländerna

Birgitta Slot

Birgitta Slot

Haag

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Jag har varit bosatt i Nederländerna (Haag) sedan 1976, där jag har innehaft olika befattningar vid den Svenska ambassaden, Business Sweden och varit chef för den Svenska Handelskammaren, numera egen företagare. Gift med holländare. Engagerar mig i SVIV för att sprida SVIV:s viktiga arbete.
David Westsson

David Westsson

Haag

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Från Norrbotten. Flyttade till Nederländerna 2010. Mångintresserad och har nyligen satt upp ett svenskt passivhus i Haag-området. Har tidigare bott i Tyskland, Spanien, Frankrike, Kanada och Japan. Jobbar på Europeiska patentverket. Medlem i Svenska Klubben och SGN.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Nederländerna?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se