Grekland

Grekland

Grekland, formellt Republiken Grekland, alternativt Hellenska republiken, är en republik i Sydeuropa på Balkanhalvön. Grekland gränsar till Albanien, Makedonien och Bulgarien i norr samt Turkiet i öster.

Här på landssidan finns nyheter, tips på relevanta länkar och kontaktuppgifter till våra representanter i landet.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Grekland

Anette Rydén

Anette Rydén

Aten

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Bor i Grekland sedan många år och har arbetat lite på distans och med volontärprojekt under min tid här nere, samt även varit engagerad i ett litet konsultbolag här i Aten. Sitter med i SWEA Internationals styrelse.
Nils af Winklerfelt

Nils af Winklerfelt

Thessaloniki

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Jag har bott och verkat i många länder och nu har jag Thessaloniki som bas för min verksamhet sedan våren 2022. Är en utpräglad nätverksbyggare med fokus på miljön genom att sprida Svensk Miljöteknik runt om vi världen genom NxNANO .one. Driver egna små nätverk som Scandinavian Business in Turkey och Grece på Facebook för att lära känna de Svenskar eller Nordbor som bor och verkar i Turkiet och i Grekland och jag ser att nätverken skapar både jobb och nya vänner. Att vara en kontaktperson för SVIV i Thessaloniki ser jag som ära.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Grekland?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se