Chile

Chile

Chile är ett land i Sydamerika som är beläget mellan Stilla havet och Anderna. Landet gränsar till Peru i norr, Bolivia i nordost samt Argentina i öster och söder om Drakes sund. Drygt 16 miljoner människor bor i Chile.  I samband med militärkuppen i Chile 1973 tog den chilenska invandringen till Sverige fart och idag bor nära 30 000 chilenskfödda invånare i Sverige.

Här på landssidan finns nyheter och tips på relevanta länkar.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Chile

Kristin Jonsson

Kristin Jonsson

Puerto Natales

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Kristin är baserad i Puerto Natales, där hon driver sitt reseföretag, Echo Experience Patagonia. Hon förverkligar sina internationella kunders resedrömmar och är en mycket stolt officiell ambassadör för chilenska Patagonien. Kristin är en digital nomad som arbetar som konsult för såväl nystartade som stora företag och stödjer dem med rekryteringstjänster, främst inom teknikområdet. Kristins kunder är baserade i Stockholm, Sydney och Singapore, med kontor över hela världen. Kristin har mer än 20 års erfarenhet av Senior Executive Search. På Heidrick & Struggles och Russell Reynolds Associates arbetade Kristin med många av Australiens ledande företag och ledde globala projekt för utnämningar av seniora ledare. Kristin har en obotlig vandringslust och älskar att utforska nya platser och kulturer. Hon är född och uppvuxen i Sverige; och har bott och arbetat i England, USA, Australien (där hon också är medborgare), och sedan 2015 har hon kallat Patagonien sitt hem. Hon är styrelsemedlem i International Professional Women's Association (IPWA), i Santiago, Chile och var en grundande styrelsemedlem i Svensk-Australiensiska Handelskammaren, Young Professionals group, i Sydney, Australien.  

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Chile?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se