GLOBALT: Livefika om självcoachning

Ibland utmanas vi av svåra situationer som kan leda till rädsla, oro, ilska eller sorg. Att vara medveten om känslorna, och hur vi reagerar, är viktigt för att kunna förstå och hantera stress bättre.

I denna Livefika kommer vi att få ta del av en självcoachningsmodell som fungerar lika bra i dagens coronasituation som när man behöver hantera stress som kan uppkomma i samband med att man flyttar utomlands eller tillbaka till Sverige.

Modellen är framtagen av SVIV:s representant i Nederländerna, Camilla Degerth, som arbetar som coach inom globalt ledarskap och även stöttar personer som flyttar utomlands på grund av sitt eget eller sin partners arbete. Tillsammans med kollegor på KnowYouMore har de skapat en självcoachingmodell som bland annat Skottlands regering erbjuder sina anställda.

Det kommer att finnas interaktiva moment i denna Livefika, så ha mobiltelefonen nära till hands.

Datum: 17 juni 2020
Klockan: 18.00 svensk tid (CET)

Tillvägagångssättet är enkelt; du kopplar upp dig från din dator eller mobil via Zoom. Använd följande länk: https://us02web.zoom.us/j/83050845516

Meeting ID: 830 5084 5516

Kan du inte vara med? Lugn, vi spelar in det och lägger det här tillsammans med tidigare Livefikan med fotbollslegenden Kim Källström, SVIV:s ordförande Louise Svanberg och biskop emeritus Lennart Koskinen.

 

Fakta om Camilla Degerth och ”Self Care i en kris”:
Camilla Degerth arbetar som coach inom globalt ledarskap, samt med att stötta personer som flyttar utomlands på grund av sitt eget eller sin partners arbete. Tack vare tolv internationella flyttar mellan tre kontinenter, som ung och senare med en egen familj, har hon en stor förståelse för de utmaningar man kan erfara professionellt och privat, både vid flytt till ett annat land samt vid återflytt till Sverige.  Camilla Degerth bor i Nederländerna där hon är SVIV:s representant. Tillsammans med ett par kollegor på KnowYouMore har de skapat självcoachingmodellen ”Self Care i en kris”.