DIGITALT: Förparlamentsfinalen – ordet är fritt!

Egen erfarenhet som du vill dela med dig av? är du varmt välkommen att delta på detta sistaförparlament, som utgör en del av upptakten till Utlandssvenskarnas parlament.

I vår har Svenskar i Världen anordnat tolv förparlament på olika frågor, med syfte att ta tillvara på utlandssvenskarnas erfarenheter i viktiga frågor och skapa diskussion kring olika lösningsförslag.

På detta slutgiltiga förparlament är ordet fritt. Vilka erfarenheter och lösningsförslag som tas upp är upp till dig som deltagare – och den input vi får från förparlamenten kommer att utgöra grunden för de resolutioner som ett antal arbetsgrupper ska ta fram på Utlandssvenskarnas parlament den 20 juni. Svenskar i Världens påverkansarbete kommer under följande två år att i huvudsak baseras på dessa resolutioner.

Medlem eller ej – alla är välkomna att delta på förparlamentet oavsett om du har egen erfarenhet som du vill dela med dig av, eller bara är intresserad av att lyssna in.

Förparlamentet sker digitalt och du anmäler dig via länken nedan. Observera att tiden omnämns enligt svensk tid och har anpassats för att passa så många tidszoner som möjligt.

Sprid gärna informationen vidare!

Förparlamentsfinalen: Ordet är fritt
Datum: 5 april
Tid: 14:30-16:00
Ordförande: Svenskar i Världen
Anmäl dig och få möteslänken här.