Livefika om familjejuridik och dödsfall utomlands

Många frågor som spänner mellan liv och död kopplat till familjejuridik är ofta extra krångliga för utlandssvenska familjer. Vem ska jag kontakta om en familjemedlem dör utomlands? Får jag bli begravd i Sverige trots att jag är utskriven? Hur skriver man egentligen ett testamente och vilka är formkraven man bör tänka på?

På denna Livefika gästades vi av experter från Familjens Jurist och Fonus som besvarade dessa frågor bland andra frågor som trillat in om familjejuridik och dödsfall utomlands. Missade du Livefikan, eller vill fräscha upp minnet kring vad som diskuterades? Livefikan, som är exklusiv för medlemmar och partner, finns nu tillgänglig för alla medlemmar och partner att se i efterhand.

Logga in för att se Livefikat. Ännu inte medlem? Det fixar du enkelt här