Kallelse till årsmöte och mottagning på UD

Lunch, årsmöte och den traditionsenliga mottagningen på UD med utrikesminister Tobias Billström. Och för den som inte kan delta på plats finns möjlighet att delta digitalt på årsmötet.

Svenskar i Världens årsmöte och den traditionsenliga mottagningen på UD med utrikesministern kommer i år att äga rum den 17 augusti. Vi arrangerar även en lunch till självkostnadspris i samband med årsmötet. Såväl lunchen som årsmötet och mottagningen på UD är exklusivt för Svenskar i Världens medlemmar och partner.

För årsmötet gäller en röst per person eller organisation. Meddela kansliet i förväg vem som företräder organisationen. Medlemskap kan lösas i samband med anmälan till årsmötet.

PROGRAM:

11.30-13.00 Lunch till självkostnadspris
Näringslivets Hus, Storgatan 19. Välj mellan dagens lunch och buffén.

13.00-14.30 Årsmöte
Näringslivets Hus, Storgatan 19 i lokalen Wallenbergaren. Du kan antingen delta fysiskt eller digitalt. Registrering från 12.45.

15.30-17.00 Mottagning på UD med utrikesminister Tobias Billström OBS! FULLSATT
Gustav Adolfs Torg 1. Insläpp från 15.20. Endast fysiskt deltagande. Svenskt eller internationellt ID-kort/pass krävs för identifiering. Medlemmar och partner som deltar på årsmötet (fysiskt/digitalt) får förtur till UD-mottagningen då antalet gäster är begränsat.

ANMÄLAN:

För deltagande på lunchen: Mejla din anmälan till ulrika@sviv.se. Kostnaden för lunchen är 140 kr/person. Betalas enklast till Svenskar i Världens Swishnummer: 123 097 0400. Glöm inte att uppge namn och vem/vilka betalningen gäller. Anmälan är bindande.

För fysiskt deltagande på årsmötet och för UD-mottagningen: Mejla din anmälan till ulrika@sviv.se. Notera att medlemmar som deltagit på årsmötet (fysiskt/digitalt) kommer att få förtur till UD-mottagningen. OBS! UD-MOTTAGNINGEN ÄR FULLSATT.

Logga in för att anmäla dig för digitalt deltagande på årsmötet. För fysiskt deltagande, se ovan. Vill du bli medlem? Det fixar du enkelt här

Sista dag för anmälan till lunchen, årsmötet och mottagningen på UD är den 10 augusti.

TILLHÖRANDE DOKUMENT:

Dagordning
Verksamhetsberättelse 2022
Årsredovisning 2022
Revisionsberättelse 2022
Stadgar
Valberedningens förslag till styrelse, valberedning och revisorer
Bio Robert Celsing
Bio Fredrik Hillelson
Bio Karin Svensson
Bio Albin Barnevik
Bio Finnhammars Revisionsbyrå


Foto: Axel Adolfsson (Tobias Billström). Pexels (domarklubba).