Livefika Special

Till Utlandssvenskarnas parlament har vi bjudit in några vassa experter från Familjens Jurist, Fonus, Grant Thornton och SEB med erfarenhet av familjejuridik, dödsfall utomlands, skatter, socialförsäkring och olika bankrelaterade frågor. Skicka redan nu in din fråga – gärna i form av en kort video.  

Svenskar i Världens Livefika har blivit en succé, och är nu inne på sitt tredje år. Här har utlandssvenskar möjlighet att ställa sina frågor direkt till experter inom olika områden, eller lyssna på intressanta föredrag. Majoriteten av Livefikorna är exklusiva för våra medlemmar. 

Utlandssvenskarnas parlament bjuder vi på en Livefika Special där ett antal experter med erfarenhet av familjejuridik, dödsfall utomlands, skatter, socialförsäkring och olika bankrelaterade frågor kommer att stå redo för att besvara era frågor. Denna gång är alla välkomna att ställa sina frågor! 

Experter 

Ewa-Maria van der Kwast, utlandsexpert Familjens Jurist 
Mats Lundgren, transportchef Fonus 
Aino Askegård Andrésen, skattejurist Grant Thornton 
Beatrice Thorén, internationell kundansvarig SEB 

Har du en fråga? 

Skicka din fråga till experterna redan idag. Försök vara så generell som möjligt – de har ingen möjlighet att sätta sig in i ett specifikt fall. Mejla din fråga – eller ännu hellre, skicka en kort video där du ställer din fråga (MP4-format). Skicka till: sviv@sviv.se. Skriv: ”Livefika Special” i ämnesraden. 

”Livefika Special” 

Datum: 20 juni 
Tid: 13.00-14.00, svensk tid 
Länk till Utlandssvenskarnas parlament