Styrelseledamot Fredrik Rågmark gästar Åboms podd

Fonus vd Mikael Åbom bjuder in intressanta ledare till sin podd, Åboms podd, för att samtala och diskutera kring ledarskap, kommunikation och drivkrafter. En av hans gäster är Svenskar i Världens styrelseledamot Fredrik Rågmark. 

Fonus är tillsammans med Familjens Jurist en av Svenskar i Världens många partner. Fonus vd, Mikael Åbom, leder Åboms podd där han intervjuar intressanta ledare. I avsnitt 34 gästades Åbom av Svenskar i Världens styrelseledamot Fredrik Rågmark. 

Avsnitt 34: Fredrik Rågmark 

Mikael Åbom träffar Fredrik Rågmark, vd för Medicover, ett internationellt börsnoterat vårdbolag med över 30 000 anställda och en omsättning på över 10 miljarder. Fredrik som varit med från starten berättar om hela resan med att bygga upp verksamheten tillsammans med familjen Jochnick. Det blir ett spännande samtal om vikten av rätt timing, rätt rekrytering och att våga ta risker. Vi får också höra om varför en ledare inte ska gå omkring och bekymra sig varje dag! 

Lyssna på poddavsnittet med Fredrik Rågmark här. 

Läs SVIV:s reportage om Fredrik här