SVIV + SWEA = SANT

Våra härliga vänner på SWEA San Fransisco skriver om oss på SWEABloggen. SWEA International är ett globalt nätverk för svensktalande kvinnor som bor, eller har bott, utomlands. Deras syfte är att sprida svensk kultur och tradition. Numera har de expanderat till att även verka för att bygga nätverk för kvinnor med fokus på företagsamhet genom SWEA Professional.  

SWEA International är en av våra fantastiska partner och har över 6 000 Sweor i ett 70-tal lokala avdelningar utspridda runt om i hela världen.

Klicka in på bloggen för att läsa deras reportage om SVIV och mycket annat intressant som odling, svensk mat och många spännande personporträtt! 

Här kan du läsa vårt reportage om SWEA Professional.

Som medlem i SWEA får du 20 procent rabatt på medlemskap i SVIV.  För att få tillgång till rabatten behöver du välja avgiften ”Anställd/medlem hos guld- och silverpartner” i vår medlemsanmälan. Bli medlem här