Transport och försäkringar vid dödsfall

När en person dör är det inte bara sorgen som ska hanteras utan även praktiska detaljer. Här ger vår partner Fonus svar på vad man ska göra om någon person avlider utomlands och hur man bäst förbereder sina anhöriga. På vårt Livefika den 20 april kan du själv ställa dina frågor. 

Fonus transportchef, Mats Lundgren, svarar på frågor som rör transporter, försäkringar och Vita Arkivet i samband med dödsfall utomlands.  

Logga in för att läsa hela artikeln. Är du inte medlem än så bli det här.

Mer om Fonus och Familjens Jurist 
Fonuskoncernen har inom sin verksamhet både begravningstjänster och juridiska tjänster, Fonus och Familjens Jurist. Behöver du hjälp med både begravning och juridik räcker det med att kontakta en av dem.

Medlemspriser hos Fonus och Familjens Jurist 
Som medlem i Svenskar i Världen får du rabatt på allt ifrån begravning, gravsten och juridiska tjänster. Läs mer här.