En eller ett, det är frågan

”En eller Ett” är en app utvecklad för att hjälpa de som vill lära sig svenska och att skilja på en- och ett-ord. Det är svårt att komma ihåg och det finns generellt sett inga regler för när en eller ett ska användas, det bästa sättet att lära sig på är genom att öva, öva och öva! Genom att göra detta på ett interaktivt sätt kommer ditt lärande bli roligare, och genom appen kan du göra det närsomhelst, varsomhelst. Appen finns tillgänglig för nedladdning för både iOS och Android. Finns där appar finns.

Grundarna till appen ”En eller Ett” är vår partner Swedish for Professionals. Swedish for Professionals erbjuder kurser till internationella talanger som vill lära sig svenska på ett snabbt, effektivt och personligt sätt. Har du en partner som vill lära sig svenska eller vill du som svensk lära dig professionell engelska så finns det anpassade kurser för er båda.

Som medlem hos Svenskar i Världen får du 15% rabatt på kurserna. Läs mer om Swedish for Professionals här.