Swedish for Professionals

Swedish for Professionals har ett varierat utbud av svenska- och engelskakurser, såväl kurser på plats på kontoret som online. Av försiktighetsskäl hålls samtliga kurser online under rådande rådande situation med COVID-19. Svenskkurserna erbjuds på olika nivåer, från nybörjare till avancerade språkutövare. Målet med kurserna är att öppna upp intresset för lärande av det svenska språket i Sverige men även internationellt. Engelskakurserna hålls på avancerad nivå med målet att hjälpa yrkesverksamma att utveckla sina affärsmässiga engelskkunskaper.

Kurserna riktar sig till både företag och individer och hålls av erfarna språkcoacher i digitala klassrum. Kurserna kan också skräddarsys efter behov utifrån exempelvis bransch eller individuella önskemål.

Swedish for Professionals erbjuder följande kurser till SVIV-medlemmar till ett rabatterat pris:

Swedish for Professionals:

Studio Swedish- onlinebaserad kurs i svenska för nybörjare
Swedish for Professionals erbjuder alla SVIV-medlemmar med familj och vänner en onlinebaserad kurs, designad och specialanpassad för dem som befinner sig i början av processen att lära sig svenska. Kursen ger deltagarna möjlighet att studera helt och hållet online, anpassat efter den individuella studietakten. De erbjuder högkvalitativa digitala verktyg och tydliga instruktioner genom instruktionsvideos, som hålls av Swedish for Professionals skickliga språkcoacher med svenska som modersmål. 

Under denna kurs får du som deltagare lära dig grunderna i det svenska språket och den svenska kulturen, du får de rätta verktygen för att snabbt kunna börja tala svenska och känna dig bekväm nog att använda dina språkkunskaper i både situationer på arbetsplatsen och i vardagen. Detta är kursen för dig som vill få en rivstart i lärandet!

Pris för denna kurs:
För dig som SVIV-medlem: 590kr (ordinarie pris 695 kr). Logga in för att se din rabattkod.

Övrig info:
För att boka kursen, klicka här.


English for Professionals:

Denna kurs är särskilt framtagen för att hjälpa erfarna engelsktalande personer att ta sin engelska till nästa mer affärsmässiga nivå, både i tal och skrift. Kursen är perfekt för dig som ofta befinner dig i internationella affärs- eller arbetssammanhang. Under kursens gång får du lära dig att undvika vanliga misstag i tal och skrift såväl som hur du kan bli mer självsäker och få mer flyt i språket, hur du håller professionella presentationer och hur du skriver professionella mejl. Kursen täcker även kunskaper inom förhandling i affärssammanhang, vett och etikett vad gäller möten och samt uttal och tonalitet. Med denna kurs höjer du kvaliteten på dina engelskkunskaper avsevärt och tar dina kunskaper till nästa nivå.

Kursen ges av en engelskspråkig språkcoach med goda erfarenheter av att undervisa i affärsengelska, och ger dig de rätta verktygen att uttrycka dig korrekt, professionellt, och affärsmässigt på engelska i affärssammanhang!

Pris för denna kurs:
För dig som SVIV-medlem: 1 910 kr (ordinarie pris 2 250 kr). Logga in för att se din rabattkod.

Övrig info:
Kursen startar igång om minst 5 deltagare har anmält sig och hålls på tisdagar och torsdagar klockan 17.00-18.30 (CET). 
Kursen innefattar 4 stycken 90-minuters sessioner
För att boka, klicka här.


Swedish Summer intensive course:

För alla SVIV-medlemmar med familj och vänner erbjuder Swedish for Professionals en intensivkurs i svenska i sommar på tre olika nivåer. Det här är den ultimata kursen för din partner eller dina barn som behöver förbättra sina svenskkunskaper.

Med denna onlinebaserade intensivkurs får du möjligheten att förbättra och utveckla din svenska kommunikationsförmåga samt läs- och skrivförståelse i en dynamisk och engagerande miljö tillsammans med Swedish for Professionals erfarna språkcoacher. Utbildningsmaterial och digitala verktyg, såsom digitala språkuppgifter, är inkluderat i kursen. Självklart är material och verktyg anpassat till din individuella kunskapsnivå!

Priser för ”Intensivkurs i svenska under sommaren”:

För dig som är SVIV-medlem: 4 675 kr (ordinarie pris 5 500 kr) Logga in för att se din rabattkod.

Övrig info:

Nybörjarnivå:
Måndag-fredag klockan 09.00-12.00 (CET)
Omgång 1: 1 juni- 5 juni
Omgång 2: 13 juli- 17 juli
För att boka, klicka här.

Intermediatenivå
Måndag-fredag klockan 09.00-12.00 (CET)
Omgång 1: 8 juni- 12 juni
Omgång 2: 20 Juli- 24 juli
För att boka, klicka här.

Avancerad nivå
Måndag-fredag klockan 09.00-12.00 (CET)
Omgång 1: 15 juni-19 juni
Omgång 2: 27 juli-31 juli
För att boka, klicka här.

Vill du läsa mer om Swedish for Professionals, besök gärna deras hemsida.