Hanna håller i vårt jubileum

Vi välkomnar Hanna Norman till vårt kansli för en period av tre månader. Hanna är projektledare för vårt jubileum som hålls i augusti. Utanför Svenskar i Världen är Hanna i slutskedet av sin kandidatutbildning inom Freds- och Utvecklingsstudier vid Uppsala Universitet. Hon har en stor passion för mänskliga rättigheter och internationellt utvecklingsarbete, där hennes långsiktiga mål är att arbeta internationellt med kapacitetsuppbyggande strukturer och jämställdhet. Hon har rest väldigt mycket och bland annat varit bosatt i Nairobi. Hon älskar att se nya kulturer och träffa nya människor, därav hennes stora intresse av att resa. Nu senast har hon praktiserat på den svenska programverksamheten på Reach for Change. Hon hälsar att ni är välkomna att kontakta henne om ni vill veta mer om vårt jubileum eller har andra övriga frågor.

Mail: jubileum@sviv.se
Telefon: +46-8-6615010

Information om vårt jubileum finner du här: https://www.sviv.se/jubileum80/.