Just nu: 15% rabatt på reseförsäkring för Svenskar i Världens medlemmar

För svenskar som vistas ute i världen är det extra viktigt att få snabb hjälp om olyckan är framme. Att ha dygnet runt-access till larmcentral där du snabbt får hjälp av svensktalande personal vet vi är viktigt för många. Svenskar i Världens medlemmar kan teckna en reseförsäkring som är skräddarsydd för dig som tillbringar delar av året utomlands, men som är folkbokförd i Sverige.

Om du tecknar försäkringen före årsskiftet får du 15 % rabatt.

Behov av att teckna extra försäkring

Nyttjande av sjukvård i utlandet kan bli dyrt och förväntningarna på vårdstandard infrias inte alltid. Därför är råd om bra vårdgivare viktigt. De flesta hemförsäkringar omfattar ett reseskydd som gäller i 45 dagar och självrisk utgår vid varje skadetillfälle. EU-kortets omfattning är begränsad och omfattar enbart akut sjukvård och akut tandvård till lokal standard. Lokal egenavgift utgår vid varje skadetillfälle. EU-kortet ger inte rätt till ersättning för hemtransport med ambulansflyg.

Sammanfattning av Svenskar i Världens medlemsförsäkring

• Dygnet runt-access till Gouda Alarm med snabb hjälp av svensktalande personal och tillgång till sjuksköterskor och specialistläkare.
• Ingen självrisk (gäller ej rättsskydd).
• Ingen åldersbegränsning.
• Tecknas utan hälsodeklaration.
• 15% rabatt på premien.
• Gäller upp till 365 dagar med möjlighet till förlängning.
• Omfattar personer som är inskrivna i nordisk försäkringskassa.

Om du vill veta mer om försäkringen, kontakta gärna;
Försäkringen kan tecknas direkt på Svenskar i Världens hemsida (i inloggat läge) eller genom att kontakta Gouda på mail; info@gouda-rf.se eller telefon; +46 (8) 615 28 00.

Om du inte redan är medlem i Svenskar i Världen klicka här för att teckna medlemskap. Det finns många bra anledningar att bli medlem!