Missa inte den årliga lunchen på Grand Hôtel!

Den 23 augusti är det dags för årsmöteslunch på Grand Hôtel. Givetvis med tillhörande prisutdelning till Årets Svensk i Världen 2017 – Pia Sundhage.

Klockan 12.00 börjar årsmötet. Medlemmar och partners till Svenskar i Världen har rösträtt och bland annat kommer en ny styrelse att tillsättas. Läs dagordningen för årsmötet här.

Klockan 13.00 samlas vi i Spegelsalen, för den årliga årsmöteslunchen. Lunchen bjuder på mingel, tal, underhållning och givetvis prisceremoni för Årets Svensk i Världen. Sedan 1988 har Svenskar i Världen årligen utsett en svensk som gjort framstående insatser för att profilera Sverige internationellt inom kultur, näringsliv, vetenskap, idrott eller inom det humanitära området. Bland tidigare års pristagare finns Staffan de Mistura, Margot Wallström, Hans Rosling och Astrid Lindgren.

121205 Fotboll, Svenska Fotbollsfšrbundet, Presskonferens: Pia Sundhage, fšrbundskapten damlandslaget © BildbyrŒn - 82340 - Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRN

121205 Fotboll, Svenska Fotbollsförbundet, Presskonferens: Pia Sundhage, förbundskapten damlandslaget
© Bildbyrån – 82340 – Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN

I år är Pia Sundhage den värdiga vinnaren av utmärkelsen. Hon har genom sin storartade karriär som fotbollsspelare och fotbollstränare blivit en av Sveriges mest älskade idrottskvinnor.

Varmt välkommen att delta även på årsmötet och årsmöteslunchen! Alla med att intresse är varmt välkomna att delta och mingla med toppar från den politiska sfären såväl som företagsvärlden. Biljetter finnes här.