Ny reseförsäkring för Svenskar i Världens medlemmar

Tillsammans med försäkringsmedlaren Hjerta har Svenskar i Världen tagit fram en specialanpassad reseförsäkring för svenskar som befinner sig ute i världen delar av året, men som fortfarande är folkbokförd i Sverige. Försäkringsgivare är Gouda Reseförsäkring – en del av Gjensidige – som är störst i Skandinavien på reseförsäkringar.

Reseförsäkringen är en efterfrågad medlemsförmån som omfattar flera fördelar. Den kan enkelt tecknas av dig som är medlem i Svenskar i Världen via webbplatsen.

Kortfattat om reseförsäkringen:

  • Försäkringen är enkel att teckna och betalas via Svenskar i Världens webbplats.
  • Den tecknas utan hälsodeklaration och utan åldersbegränsning.
  • Medlemsrabatt ingår.
  • Försäkringen kan tecknas såväl före avresa, som när du redan befinner dig utomlands.

– Vi på Gouda Reseförsäkring ser mycket fram emot samarbetet. För de 700 000 svenskar som befinner sig utomlands tillför Gouda Reseförsäkring extra trygghet och service som vi vet uppskattas, säger Malin Kahl-Lagergren, Nordisk KAM – Gouda Affinity.

Logga in som medlem här på webbplatsen och läs mer om hur du tecknar försäkringen.

 

På bilden från vänster: Robert Edberg, vd Hjerta; Karin Ehnbom-Palmquist, Generalsekreterare SVIV; Claes Billing, Försäljningschef Hjerta Sak och Dan Kjølhede-Laursen, Direktör på Gouda Reseförsäkring.