Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka, formellt Demokratiska socialistiska republiken Sri Lanka, är en östat i Sydasien, belägen sydöst om Indien. Sri Lanka har runt tjugo miljoner invånare och består av en stor tropisk ö samt ett antal småöar. Sri Lanka är medlem i Samväldet.

Här på landssidan finns nyheter och tips på relevanta länkar.

Anmäl din utlandsvistelse
Glöm inte att skriva upp dig på ambassadens svensklista om du befinner dig utomlands! Vid en konsulär krissituation i landet du befinner dig i kan UD/ambassaden använda dessa uppgifter för att snabbt kunna komma i kontakt med dig. Skriv upp dig på svensklistan här.

Representant i Sri Lanka

Catrin Rubenson

Catrin Rubenson

Ahungalla

Logga in för att komma åt kontaktuppgifter.

Catrin Rubenson är född och uppvuxen i Borås. Hon studerade ekonomi i Sverige och Österrike och flyttade sedan till Schweiz, där hon under 20 års tid har jobbat som marknadschef och VD inom digital marknadsföring. Sedan 2105 är hon gift med en man från Sri Lanka och driver tillsammans med honom ett resebolag och ett hotell på ön. Hon pendlar mellan Zürich och Ahungalla, Sri Lanka, där hon är bosatt stora delar av året. Hon arbetar som coach och är van att rådgiva företag och människor.

Intresserad av att vara representant?

Är du intresserad av att vara representant i Sri Lanka?
Kontakta svenskar.i.varlden@sviv.se