Vilka medlemsförmåner vill du ha?

Biluthyrning, hotellvistelser och juridisk experthjälp – det är exempel på tjänster där du som medlem i Svenskar i Världen har tillgång till rabatterade erbjudanden. I Månadens fråga vill vi ta reda på vilka ytterligare förmåner du skulle vilja ha framöver.  

Som medlem i Svenskar i Världen är du med och stärker utlandssvenskarnas röst i Sverige, men du har även tillgång till en mängd fina medlemsförmåner, bland annat rabatt på hotellvistelser, biluthyrning, experthjälp (t. ex juridisk), sjuk- och reseförsäkring. Du får också tillgång till alla våra låsta artiklar, kan delta på informativa Livefikor och har möjlighet att komma i kontakt med våra representanter som täcker över 50 länder.  
 
Nu är vi nyfikna på vilka erbjudanden du som medlem redan har använt dig av och vilka medlemsförmåner du skulle vilja ha framöver? 
 
Gör din röst hörd – svara på månadens fråga här
 
Undersökningen tar ca 30 sekunder att genomföra och självklart är du anonym. 
 
Här kan du läsa mer om våra medlemserbjudanden. 

Läs mer om