Livefika EU-Valspecial med partiernas toppkandidater till EU

Vad tycker Jonas Sjöstedt (V), Charlie Weimers (SD), Alice Teodorescu Måwe (KD), Emma Wiesner (C), Tomas Tobé (M), Karin Karlsbro (L), Alice Bah Kuhnke (MP) och Heléne Fritzon (S) om möjligheten att förnya körkortet utomlands, den borttagna garantipensionen, skatteavtal med samtliga EU-stater och att införa e-röstning? Se hela intervjuserien Livefika EU-Valspecial!

I 30 minuter har vi intervjuat riksdagspartiernas toppkandidater till EU. Fokuset låg på frågor som berör utlandssvenskarnas liv och vardag.

10 APRIL: JONAS SJÖSTEDT (V)

11 APRIL: CHARLIE WEIMERS (SD)

12 APRIL: ALICE TEODORESCU MÅWE (KD)

16 APRIL: EMMA WIESNER (C)

18 APRIL: TOMAS TOBÉ (M)

24 APRIL: KARIN KARLSBRO (L)

30 APRIL: ALICE BAH KUHNKE (MP)

7 MAJ: HELÉNE FRITZON (S)

Foto: Agnes Stuber (Jonas Sjöstedt), Alain Rolland (Charlie Weimers), Kristdemokraternas pressbilder (Alice Teodorescu Måwe), Centerpartiet pressbilder (Emma Wiesner), Moderaterna pressbilder (Tomas Tobé), Jann Lipka (Karin Karlsbro), Fredrik Hjerling (Alice Bah Kuhnke), Socialdemokraternas pressbilder (Heléne Fritzon).