Livefika med Grant Thornton om skatt- och socialförsäkringsfrågor

Vilka rättigheter och skyldigheter har jag som utskriven i förhållande till det svenska socialförsäkringssystemet? Om jag går i pension i Sverige med skatterättslig hemvist i Sverige och får pension utbetalad från andra europeiska länder, var betalar jag då skatt på min pension? Om man är pensionär och har en pension som beskattas i USA, vad blir de skattemässiga konsekvenserna om man vistas en längre tid i Sverige än den enligt Skatteverket föreslagna tiden?

På denna Livefika gästades vi av experter från Grant Thornton som besvarade dessa bland andra frågor om skatt och socialförsäkring.

Missade du Livefikan eller vill fräscha upp minnet kring vad som sades och diskuterades? Då finns Livefikan nu tillgänglig exklusivt för alla medlemmar och partner att se i efterhand.

Logga in för att se Livefikat. Ännu inte medlem? Det fixar du enkelt här