Svenskar i Världen gästar Studio 65

Flytta utomlands som pensionär är det många som drömmer om. Vissa, som Stigge och Birgitta, slår till och förverkligar drömmen. Svenskar i Världens generalsekreterare gästade Studio 65 för att ge tips och råd till alla som vill flytta utomlands på ålderns höst.  

Många som nått pensionsålder har nog tänkt på att flytta utomlands. För vissa stannar det vid en fundering, för andra vid en ouppfylld dröm. Men sedan finns de som gör slag i saken, som Stigge och Birgitta som idag har blivit bofasta pensionärer i Spanien. Men hur går det till?  

Svenskar i Världens generalsekreterare Cecilia Borglin gästade i höstas programmet Studio 65 för att ge tips och råd. Programledare för detta avsnitt var Anders Palmgren, och serien produceras av Utbildningsradion och kan ses över hela världen. 

Här kan du se avsnittet ”Flytta utomlands – så gör man”.