Mjuka värden i fokus på Livefika med Mind Sverige 

Tillvaron är i ständig rörelse, så även du. Skilj mellan de saker som du kan göra något åt och de som du inte kan påverka. Och framför allt; gå in i den nya situationen med nyfikenhet och lust – och våga göra misstag. Leg. psykoterapeuter från Mind Sverige ger råd. 

På denna Livefika var det de mjuka värdena som stod i fokus. Hur ska man resonera om ens partner har fått ett spännande jobb utomlands, medan man själv inte vill flytta? Hur påverkas barnen av att flytta, och vad kan man göra för att etableringen i det nya landet ska gå så smidigt och bra som möjligt? Hur hanterar man bäst kulturella skillnader i en relation? 

Leg. psykoterapeuter Anna Falk Toll och Åsa Hedrén Videbæk svarar här på frågor som rör psykologisk trygghet.  

Logga in för att se Livefikat. Ännu inte medlem? Det fixar du enkelt här