Livefika om att påverka dina rättigheter som EU-medborgare i annat EU-land

Bor du i ett EU-land och vill vara med och påverka dina rättigheter som EU-medborgare inom frågor som gemensamt körkort för alla EU-länder, samma tillgång till sjukvård som övriga invånare och möjlighet att rösta i riksdagsvalet i landet du bor i? Då rekommenderar vi denna Livefika.

Här kommer ett strålande tillfälle för dig som bor du i ett EU-land och vill vara med och påverka dina rättigheter som EU-medborgare inom frågor som gemensamt körkort för alla EU-länder, samma tillgång till sjukvård som övriga invånare och möjlighet att rösta i riksdagsvalet i landet du bor i.

Under denna Livefika, som leds av Gatis Pavils från Mobile Citizens Project, ska vi diskutera vilka frågor som är viktiga att driva med målet att säkra EU-medborgarnas rättigheter oavsett i vilket EU-land man bor. Du får även ta del av en studie som gjorts. Denna Livefika hålls på engelska och är öppen för alla.

Vill du skicka frågor i förväg, skicka till sviv@sviv.se.

Vi kommer att spela in sändningen, så att du som inte kan delta får möjlighet att titta i efterhand.

Datum: 14 december
Tid: 18.00-18.45, svensk tid
Plats: Digitalt via Zoom, anmäl dig här för att få länk
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrcuyoqzoiE9XlsVtocjoUzvKWLBy5hoa9